'Ahmet bebek' operasyonu kamerada !

'Ahmet bebek' operasyonu kamerada !

Arife günü 4 aylık Ahmet bebeği kaçıranların polisi ilk gördüğü anlar kameraya yansıdı.

Arife günü 4 aylık Ahmet bebeği kaçıranların polisi karşılarında gördükleri ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Ahmet bebeğin bulunduğu evdeki 2'si kadın 3 kişi karşılarında polisi görünce şaşkınlık yaşıyor. Kadınlardan birinin konuşmakta güçlük çektiği görülüyor.

AKLİ DENGESİ BOZUK MU?

Bu kişilerin polisin Ahmet Bebekle ilgili sorularına anlaşılması güç yanıtlar verdikleri bebekten haberleri olmadıklarını ileri sürdükleri görülüyor. Bu sırada erkek şüpheli konuşma güçlüğü çeken kadının hasta olduğunu ileri sürdüğü görülüyor. Zamanzaman çığlık atan bu şüphelinin 18 yaşından küçük bir çocuk olduğu belirtiliyor.

EVDE OPERASYON DIŞARDA HEYECANLI BEKLEYİŞ

Ahmet Bebeğin bulunduğu evde bunlar yaşanırken dışarda da etkili polis önlemi dikkat çekiyor. Operasyonun sürdüğü sırada bir cep telefonu kamerası da o anları kaydetti.

2 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

4 aylık Ahmet Davulcu'nun kaçırılmasına ilişkin 2 kişi daha gözaltına alındı. Bebeğin bulunduğu Pendik'teki evde gözaltına alınan ikisi kadın 3 kişinin ardından, bugün de biri kadın 2 kişi daha gözaltına alındı. Üsküdar'daki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirilen 2 şüpheli, neden gözaltına alındıklarına ve çocuk kaçırma olayına ilişkin bağlantılarının olup olmadığıyla ilgili gazetecilerin sorulara yanıt vermedi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ederken, gözaltına alınanların sayısı da 5'e yükselmiş oldu.

NEDEN KAÇIRDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

4 aylık Ahmet Davulcu isimli bebeği kaçıran zanlıların emniyetteki işlemleri sürerken,Mehmet V. isimli şahsın oğlu olmadığı için bebeği kaçırdığı öğrenildi.

Bağcılar’da Ahmet bebeği kaçıran zanlıların sorgusu sürüyor. Şüphelilerden iki kız babası Mehmet V’nin, oğlu olmadığı için Ahmet bebeği kaçırdığı öğrenildi.

Üsküdar’daki Çocuk Şube Müdürlüğü’ne getirilen Mehmet V., Güngör V., Nazan V., Hülya V. ve Songül V.’nin sorguları sürüyor. Bu arada polis, olayla ilgili şüpheli Mervem V. isimli kadını arıyor. Öte yandan, Ahmet bebeği kaçıranların Mehmet, Nazan ve Meryem V. olduğu, Mehmet V’nin ise oğlu olmadığı için bebeği kaçırdığı öğrenildi.

Öte yandan, gözaltına alınan 5 kişinin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.

'Ahmet bebek' operasyonu kamerada !

'Ahmet bebek' operasyonu kamerada !

DHA