2 çocuk babası adam not bırakıp intihar etti

2 çocuk babası adam not bırakıp intihar etti
Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de 36 yaşındaki güvenlik görevlisi, evinde ölü bulundu. Evli ve 2 çocuk babası adamın ardında bıraktığı notta, ''Yaşadığım hayatta hep yanıldım benim kimsem yokmuş. Rabbim'den başka yaptığım hataları hesap vermeye gidiyorum inşallah. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Elveda dünya.'' yazdığı öğrenildi.

Sultangazi ilçesi Esentepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, 1 hafta kadar önce eşi Merve K.'yi umreye gönderen Sefer K. (36) sabah erken saatlerinde iki çocuğunu kardeşine bıraktıktan sonra evine döndü. Arkasından "Yaşadığım hayatta hep yanıldım benim kimsem yokmuş. Rabbim'den başka yaptığım hataları hesap vermeye gidiyorum inşallah. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Elveda dünya" yazılı bir not bırakan K., kendisini doğal gaz borusuna asarak intihar etti.

CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTILAR
Bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan K.'nin işe gitmemesi üzerine paniğe kapılan mesai arkadaşı mahalleye geldi. Mesai arkadaşı ile K.'nin kayınbiraderi kapıyı kırarak içeri girdi. Yakınları talihsiz adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

ANNE VE BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Oğlunun vefat haberini alan anne ve babası ise olay yerine koştu. Acı haberi alan anne ve baba sinir krizi geçirdi. Onları yakınları sakinleştirdi. K.'nin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İHA