3 polisi şehit eden hain tutuklandı !

3 polisi şehit eden hain tutuklandı !

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bombalı saldırıda 3 polisi şehit eden PKK'lı terörist tutuklandı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 15 Eylül günü 3 polisin şehit olduğu, 1 polisin de yaralandığı bombalı saldırıyı düzenlediği iddiasıyla yakalanan PKK'lı terörist tutuklandı.

Mardin Valiliği, Nusaybin İlçesi'nde 15 Eylül'de 3 polisin şehit edildiği, 1 polisin de yaralandığı bombalı saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristin tutuklandığını açıkladı. Açıklamada şöyle denildi:

"15.09.2015 günü Nusaybin İlçesi'nde PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca bomba düzeneğinin infilak ettirilmesi sonucu Komiser Yardımcısı Oktay İzgi, polis memurları Çağdaş Arslan ve Sezgin Uludağ'ın şehit edilmesi ve bir polis memurunun da yaralanması olayının aydınlatılması ve faillerinin yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalarda; olayı gerçekleştiren şahıslardan olduğu tespit edilen A.M. (31) isimli şüpheli 01.12.2015 günü yakalanmış, hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma, silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edilmiştir."