Aldatıldığını düşünen eş, dehşet saçtı

Aldatıldığını düşünen eş, dehşet saçtı
Güncelleme:

Denizli'de eşinin kendisini aldattığından şüphelenen bir kişi eşini ve eşinin yanındaki kişiyi tabancayla vurarak yaraladı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde takip ettiği eşi Ü.G. (48) ile yanındaki arkadaşı M.Y.'ı (28) tabancayla vurarak yaralayan M.G. (50), tutuklandı.

Pamukkale ilçesinde otel sahibi olduğu öğrenilen M.G., kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Ü.G.'yi takip etti.

M.G., eşi Ü.G.'nin eski çalışanı M.Y.'ın otomobiline bindiğini gördü. Yanlarına giden Ü.G. ile otomobilden inen M.Y. arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. M.G., yanındaki tabancayla M.Y.'ı boynundan eşi Ü.G.'yi ise karnından vurdu. M.G., olay yerinden uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ü.G. ile M.Y. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ü.G.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, M.Y.'ın ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı belirtildi.

POLİSE TESLİM OLDU, TUTUKLANDI

Polise teslim olan M.G., bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutukladı. M.G.'nin polisteki ifadesinde "Eşimin beni aldattığını düşündüğüm için takip ettim. Eşimi, M.Y. ile otomobilde gördüm. M.Y. ile aramızda tartışma çıktı tartışırken bana saldırınca olay gerçekleşti" dediği öğrenildi.

DHA