Ankara'da 3 kardeşin kavgası ölümle bitti

Ankara'da 3 kardeşin kavgası ölümle bitti
Güncelleme:

Ankara'da kağıt toplayıcısı 3 kardeş arasında çıkan bıçaklı kavga kanlı bitti. Kardeşlerden biri öldü, diğeri de yaralandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Ankara'nın Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi Peçenek Caddesi'nde meydana geldi. Kağıt toplayarak geçimlerini sağlayan Irak uyruklu 3 kardeş, evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile ortanca kardeş Mustafa A., yanındaki bıçakla kardeşlerine saldırdı. Kardeşlerden Karfesi Hasan A. boyun bölgesine aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde can verirken, diğer kardeşi yaralı halde evden kaçmayı başardı.

Çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi
Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Karfes, Hasan A.'yı ambulansla Sincan Devlet Hastanesine kaldırdı. Polis, kaçan Mustafa A.'nın yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

"Yaklaşık 2 saat önce dışarı çıktım ve cesedi gördüm"
Olayı gören mahalle sakini, "Yaklaşık 2 saat önce dışarı çıktım ve cesedi gördüm. O esnada polisler geldi. Polisler yaklaştırmadı ama kardeş olduklarını biliyoruz. 3 kişi arasında tartışma çıkmış evin içinde. Daha sonra tartışmada yaralanan biri dışarı çıkmış. O esnada çevredekiler fark etmiş" dedi.