Antalya'da kamp kuran adam 8 gündür kayıp

Antalya'da kamp kuran adam 8 gündür kayıp
Güncelleme:

Antalya'nın Kemer ilçesinde kamp yapmaya giden 60 yaşındaki Mustafa Yıldırım'dan 8 gündür haber alınamıyor. Ekiplerin arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi'ndeki Çıralı'da kamp alanına gelerek tatilini geçiren Mustafa Yıldırım, 24 Mayıs'ta fotoğraf çekmek için dağlık alana gitti. Mustafa Yıldırım'dan bir daha haber alamayan ve telefonla da ulaşamayan yakınları jandarmadan yardım istedi. Kayıp Mustafa Yıldırım'ı bulmak için arama çalışması başlatıldı.

Ankara Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı Dağcılık Timi ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi personeli arama çalışmalarını yaparken, İHH ve AKUT gönüllü ekipleri de ilk günden itibaren arama çalışmalarına destek verdi. Önceki gün Adrasan'daki Korsan Koyu ve Olimpos yakınlarındaki Musa Dağı'nda yapılan aramaların ardından dün de Kemer ilçesindeki Çıralı ve Maden Koyu bölgesinde aramalar yapıldı.

Arama çalışmalarına bugün sabah saatlerinde devam edildi. Ekipler arama çalışmalarını Çıralı, Ulupınar ve Beycik ile Maden Koyu bölgesinde yoğunlaştırdı. Çalışmalara kara ekiplerinin yanı sıra JAK'ın kullandığı dron ile havadan devam edildi.

Antalya'da kamp kuran adam 8 gündür kayıp - Resim : 1

DHA

Etiketler antalya kemer kamp