AVM otoparkında öldüren dayak! 2'si kadın, 5 kişi öldürene kadar dövü

Güncelleme:

Adana'da ikisi kadın beş kişi tarafından bir alışveriş merkezinin otoparkında saldırıya uğrayan ve dövülüp bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.

Adana'da 2’si kadın 5 şüpheli, bir iş yerinin otoparkında tartıştıkları S.Ş.’yi (26) dövüp, bıçaklayarak öldürdü. Olay güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerin, babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir’in arkadaşı olduğu, kavgayı ayırmadığı için S.Ş.’yi dövüp bıçakladıkları öne sürüldü.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Çakmak Caddesi’ndeki bir iş yerinin otoparkında meydana geldi. S.Ş., kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2’si kadın 5 kişiyle birlikte otoparka girdi. Burada taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. 5 kişi, S.Ş.’yi tekme ve yumruklarla darbetti. Gruptaki bir kadın, aldığı darbelerle yere düşen S.Ş.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan S.Ş.’nin hareketsiz kaldığını gören şüpheliler, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Otoparkta ağır yaralı halde bulunan S.Ş., çağırılan ambulansla yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan S.Ş., tüm çabalara karşın kurtarılamadı. S.Ş.’nin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada, şüphelilerin, olaydan saatler önce babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir’in arkadaşı oldukları, S.Ş.’yi ise kavgaya müdahale etmediği için dövüp, bıçakladıkları öne sürüldü. (DHA)

DHA