Bilgi Üniversitesi yasta !

Bilgi Üniversitesi yasta !

Araştırma görevlisi hazırladığı zehirli gaz karışımıyla intihar etti.

Şişli'de, sınavından başarısız olduğu için bunalıma giren araştrıma görevlisi İlker Salih Öztürk, hazırladığı zehirli gaz karışımıyla intihar etti.

Olay Ayazağa Mahallesi'nde meydana geldi. Bilgi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü Araştırma görevlisi 24 yaşındaki İlker Serhat Öztürk, iddiaya göre geçtiğimiz Perşembe girdiği bir sınavda başarısız olunca bunalıma girdi. Öztürk, ailesi bayram ziyareti için Tekirdağ'a gidince evde yalnız kaldı.

Tuvalete giden İlker Serhat Öztürk, gözlük, maske ve eldiven takarak hidrojen sülfür’den oluşan zehirleyici gazı hazırladı. Ardından tuvaletten çıkar İlker Salih Öztürk, 3 sayfadan oluşan intihar mektubu yazdı. Mektubunda, “Hazırladığım gaz zehirli ve öldürücüdür. Odalarda ve tuvalette durmayın sizi de etkiler. Bunun için bu evden uzak durup gaz kokusunu solumayın. Ben kariyerim için çalıştım durdum. Ancak sınavda başarılı olamadım. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Benim için üzülmeyin” diyen Öztürk, maskesini çıkararak hazırladığı zehiri soludu.

İlker Serhat Öztürk kısa süre sonra olduğu yere yığılarak hayatını kaybetti. Bayram tatilinden dönen İlker Serhat Öztürk’ün babası eve girince gazdan etkilendi. Oğlunun bıraktığı notu gören baba durumu polislere bildirdi. Özel kıyafetli polisler tuvalette gerekli incelemeyi yaptı. Evdeki tüm pencereleri açan polis, buna rağmen gazdan etkilendi. Yapılan incelemenin ardından İlker Serhat Öztürk cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Ailesi tarafından alınan İlker Serhat Öztürk’ün cesedi Tekirdağ’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hürriyet