Bolu'da 2 Teröristi Öldüren Polis Özel Harekat'a Teşekkür Afişi

Bolu'da 2 Teröristi Öldüren Polis Özel Harekat'a Teşekkür Afişi

BOLU'da bir asansör firması, geçen hafta Perşembe günü PKK'lı 2 teröristin ölü ele geçirildiği hücre evi operasyonunu gerçekleştiren Polis Özel Harekat...

BOLU'da bir asansör firması, geçen hafta Perşembe günü PKK'lı 2 teröristin ölü ele geçirildiği hücre evi operasyonunu gerçekleştiren Polis Özel Harekat ekipleri için teşekkür ilanı verdi.

Ankara'dan gelen Özel Harekat ekiplerinin, Paşaköy Mahallesi, Berberler Sokak'ta bulunan apartmandaki hücre evine yaptığı operasyonda 2 terörist, canlı bomba eylemi hazırlığı yaparken ölü ele geçirildi. Operasyonun ardından başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü, bölücü terör örgütü üyelerine yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol şartı uygulaması ile serbest bırakıldı.

Kentte faaliyet gösteren bir asansör firması, operasyonu gerçekleştiren Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri için teşekkür ilanı verdi. Aynı zamanda Ülkücü İşler Derneği Başkanı olan firma sahibi İlker Tasma, belediyeye ait Tabaklar Mahallesi Hastane Caddesi'ndeki bilboarda astırdığı ilanda, "Bolu'dan bir hışımla geldi geçti PÖH PÖH PÖH PÖH. Bolu'da yapılan başarılı operasyondan dolayı Emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz. Tüm polis teşkilatımızın Polis Haftası kutlu olsun" yazdı.

FOTOĞRAFLI