Cinayette 3 yaşındaki kız çocuğunu suçladı

Cinayette 3 yaşındaki kız çocuğunu suçladı
Güncelleme:

Balıkesir'de 3 çocuk annesi kadın evinde tabanca ile vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi eşi ise 3 yaşındaki kızlarını suçladı.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde dün gece 3 çocuk annesi Güldane C. evinde tabanca ile vurularak öldü. Genç kadın silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güldane Canbaz doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan eşi Olcay C. , "Benim eşim ile hiç bir sorunum yoktu. Ölümüne, evde tabanca ile oynayan 3 yaşındaki kızım neden oldu" dedi.

EŞİ, KADININ YAKINLARI TARAFINDAN DÖVÜLDÜ

Olayın hemen ardından otomobili ile devlet hastanesine gelen Güldane C.'ın hurdacılık yapan eşi Olcay C. , ölen kadının yakınları tarafından dövüldü.

Polis tarafından gözaltına alınan 28 yaşındaki Olcay C.  emniyet müdürlüğündeki ifadesinde, "Ben eşimi çok seviyorum. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Olay, 3 yaşındaki kızımın ruhsatsız olan tabam ile oynaması sonucu meydana geldi. Ateş alan tabancadan çıkan kurşun Güldane'ye isabet etti. Suçsuzum" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulaması devam eden Olcay C. adliyeye çıkartılacak.

 

 

DHA