Doktorlar da çıldırdı !

Doktorlar da çıldırdı !

Anlaşmazlık çıldırttı.. Doktor, doktorun aracına tiner döktü !

İstanbul’da bir hastanın tedavisi konusunda analaşmazlık çıkınca Doktor Metin A., Doktor Mehmet Ş.’nin aracına tiner döküp zarar verdiği gerekçesiyle 2 bin 400 TL para cezasına çarptırdı.

Vatan'dan Tolga Atar'ın haberine göre İstanbul’a bir devlet hastanesinde görev yapan doktor Mehmet Ş. ile doktor Metin A. arasında bir hastanın tedavisi nedeniyle husumet yaşandı. Doktor Mehmet Ş., aracını hastanenin otoparkına bırakarak görevine gitti. Bu sırada kendisine ait motor ile hastaneye gelen doktor Metin A., yanında getirdiği ileri sürülen aşındırıcı maddeyi şikayetçi Mehmet Ş.’nin aracına dökerek büyük zarar görmesine neden oldu. Akşam evine gitmek için aracının yanına gelen Mehmet Ş., durumu görünce otoparkta bulunan kamera kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında doktor Metin A.’nın pet şişe ile görüntülerine rastlandı.
 
3 yıla kadar hapis istendi 

 
Doktor Metin A. hakkında “Mala zarar vermek” suçundan 4 aydan 3 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Sanık Metin A.’nın arabasına tiner dökerek zarar verdiğini öne sürdü. Mehmet Ş. ayrıca sanık Metin A.’nın olaydan sonra hastane müdürlerini arayarak otoparkın her yerinde kamera bulunup bulunmadığı sorduğunu da öne sürdü.
 
Çişimi yapıyordum
 

Sanık Metin A. ise savunmasında böbrek rahatsızlığı nedeniyle sık sık idrara çıkması gerektiğini, bu nedenle otopark kamera kayıtlarında elinde bulunan pet şişenin bu zorunlu ihtiyacı gidermeye yönelik olduğunu öne sürdü. Doktor Metin A., şikayetçiye ait aracın üzerine aşındırıcı sıvı döktüğüne dair bir görüntünün bulunmadığını ileri sürdü. Mahkeme bilirkişi raporu ve tanık ifadelerine göre sanık doktor Metin A.’nın isnat edilen suçu işlediği kanaatine varıldığını belirtti. Mahkeme sanık Metin A.’yı 2 bin 400 TL para cezasına çarptırdı. Mahkeme verilen ceza ile ilgili olarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına yer olmadığına karar verdi.