Emekli albaya saldırı kamerada !

Emekli albaya saldırı kamerada !

Seçim günü emekli albay ve eşinin uğradığı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Seçim günü gerçekleştirilen silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Emekli albay ve eşinin oy kullandıktan sonra uğradığı silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'da Balmumcu'daki Jandarma Kışlası çevresinde bulunan okulda oy kullanan Emekli Albay Çetin Oğuz (67) ve eşi Asuman Oğuz (66) oy verme işleminin ardından saldırıya uğramıştı. Çift yaralı olarak hastaneye kaydırıldı. Yapılan inceleme sonucu saldırıyı motosikletli 2 saldırganın gerçekleştirdiği belirlendi. Saldırı anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde motosikletteki 2 kişiden arkada oturan çiftin yanına yaklaştıklarında ateş açıyor. Çift yere yığılırken saldırganlar hızla kaçıyor. Olay sonrası yapılan soruşturma sonucu 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, bugün adliyeye sevkedildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Beşiktaş Balmumcu'da seçim günü Emekli Albay Çetin Oğuz (67) ve eşi Asuman Oğuz'un (66) silahlı saldırıya uğramasına ilişkin gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen N.Y., tutuklandı. Saldırıya ilişkin 2 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi.

İstanbul Balmumcu'daki Jandarma Kışlası çevresinde bulunan okulda 7 Haziran seçim günü oy kullanan Emekli Albay Çetin Oğuz (67) ve eşi Asuman Oğuz'un (66) uğradığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan ve silahı kullandığı belirtilen N.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da yakalanan N.Y.'nin üzerinde olayda kullandığı iddia edilen silahla birlikte 2 silahın daha ele geçirildiği kaydedildi. N.Y.'nin tutuklanmasında, "Silahlı terör örgütüne üyelik" ve "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamalarının yer aldığı belirtildi. Öte yandan saldırıya ilişkin 2 kişinin daha gözaltına alındığı ve emniyet müdürlüğündeki ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.