Eski sevgilisini öldüren kadın: Sinirlerime hakim olamadım

Eski sevgilisini öldüren kadın: Sinirlerime hakim olamadım
Güncelleme:

Karaman'da eski sevgilisi Ömer K.'yi av tüfeğiyle ilgili Seher E., eskiden gönül ilişkisi yaşadığı Ömer K. ile telefonda tartıştıktan sonra piknik yaptığı yere gidip öldürdüğünü söyledi.

Karaman'da eski sevgilisi Ömer K.'yi av tüfeği ile vurarak öldüren Seher E. (26) ve eşi Oğuzhan E. adliyeye sevk edildi. Seher E.'nin ifadesinde, Ömer K. ile geçmişte gönül ilişkisi yaşadığını, telefonda tartıştıktan sonra sinirlerine hakim olamayarak piknik yaptığı alana giderek onu öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olay, geçen pazar günü merkeze bağlı Morcalı köyü yakınlarında meydana geldi. 2 arkadaşı ile birlikte ormanlık alana pikniğe giden 2 çocuk babası Ömer K., daha önce sevgili olduğu 2 çocuk annesi Seher E. ile telefonda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından piknik alanına gelen Seher E., yanında getirdiği av tüfeği ile Ömer K.'e ateş açtı. Ömer K. ağır yaralanırken arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan nüdahalede Ömer K.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Seher E. ise olay yerine gelen jandarma ekiplerini Ömer K.'nin yanına yaklaştırmamak için bir süre direndi. Seher E. daha sonra ekiplere teslim oldu. Bu sırada olay yerine gelen Seher E.'nin eşi Oğuzhan E. de gözaltına alındı.

DAHA ÖNCE GÖNÜL İLİŞKİSİ YAŞAMIŞLAR
Seher E. ve eşi Oğuzhan E. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilldi. Seher E. ifadesinde Ömer K. ile daha önce gönül ilişkisi yaşadığını belirterek, "Olay günü telefonda Ömer ile tartıştık. Sinirlerime hakim olamayarak Ömer K.'ün bulunduğu yere giderek üzerine doğru ateş açtım" dedi.
Oğuzhan E. ise geçmişte eşinin Ömer K. ile bir ilişkisinin olduğunu bildiğini ama eşinin K.'ü öldürmek istediğini bilmediğini ileri sürdü.

DHA

Etiketler cinayet karaman