Garipoğlu ailesinden skandal paylaşım! Bu fotoğrafta Münevver Karabulut'ın kanı var!

Garipoğlu ailesinden skandal paylaşım! Bu fotoğrafta Münevver Karabulut'ın kanı var!
Güncelleme:

Münevver Karabulut’u katleden öldüren Cem Garipoğlu’nun ailesi sosyal medyadan tepki çeken bir fotoğraf paylaştı. Karabulut’un katledildiği odada bulunan kanlı koltuktan poz verildi.

Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi  S. Garipoğlu, bir ay önce Instagram hesabında ilginç bir paylaşım yaptı. Muhabir Tv’nin  haberine göre, fotoğrafta Cem Garipoğlu’nun iki kız kardeşi, ağabeyi ve annesi yer alıyordu. Neşeli ve mutlu bir aile pozu veren fotoğrafta dikkat çeken detay ise  tepki topladı.

Fotoğrafta, Garipoğlu ailesi, oturdukları bir koltuk üzerinde poz verdi. Ancak kısa bir süre sonra gelen tepkiler üzerine S. Garipoğlu o aile fotoğrafını sildi. Çünkü poz vererek oturdukları koltuk, Münevver Karabulut’un 12 yıl önce öldürüldüğü odada yer alan kanlı koltuktu.

Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu’nun saldırısından sonra kaçmak istemiş, bir odaya saklanmıştı. Garipoğlu da odaya girip Karabulut’u katletmişti. Karabulut’un kanı ailenin poz verdiği koltuğa bulaşmıştı. Polis tarafından olay günü yapılan incelemede koltuk üzerinde tespit edilen kan izleri 42, 43 ve 44 şeklinde rakamlarla numaralandırılmıştı. Odanın birçok yerinde kan izleri ortaya çıkmıştı.

Bu fotoğraf karesi, Garipoğlu ailesinin olaydan sonra taşındığı başka eve o kanlı koltuğu da götürdüğü de ortaya koyuyordu. Bunu fark eden takipçilerin tepki göstermesi üzerine fotoğraf karesi bir süre sonra silindi.

 NE OLMUŞTU?

Karabulut’un cesedi 3 Mart 2009’da Etiler’de bir çöp konteynırında başı gövdesinden ayrılmış halde bulundu. Katili Cem Garipoğlu 197 gün boyunca saklandı.

18 Kasım 2011’de Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi Cem Garipoğlu’na “çocuğa karşı, tasarlayarak canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek” suçundan 24 yıl hapis cezası verildi.

Mahkeme, Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipooğlu’nun “nitelikli adam öldürme suçuna iştirak etmekten” beraatına hükmetti. Amcası Hayyam Garipoğlu, Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı ve Habib Kurt’u “suçluyu kayırmak”; anne Tülay Makbule Garipoğlu’nu da “suç delillerini gizlemek ve yok etmek” suçlarından üçer yıl hapis cezasına çarptırdı. Münevver Karabulut’u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu cezaevinde intihar etti.