İstanbul'da korkunç patlama !

İstanbul'da korkunç patlama !

Maltepe Köprüsü'nün altında henüz bilinmeyen bir sebeple patlama oldu.

İstanbul Maltepe'de dün gece  patlama meydana geldi. Dört kişinin yaralandığı patlamanın ses bombasından kaynaklandığı kaydedildi.

Olay saat 24.00 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu'nun Maltepe mevkiindeki köprünün altına bırakılan basınç etkili ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Olayda, çevrede bulunan 4 kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

1-20160516063754.jpg

Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler patlamanın olduğu bölgeyi güvenlik çemberine alarak çevrede araştırma yaptı. Bu sırada D-100 Karayolu'nun Ankara istikameti kısa bir süre trafiğe kapatıldı. Ardından, yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.

2-20160516063754.jpg

BAŞKAN KILIÇ'TAN AÇIKLAMA

Maltepe'deki patlamayla ilgili olarak Maltepe Belediye Başkahı Ali Kılıç, twitter adresinden açıklama yaptı. Kılıç, Maltepe Köprüsü'ndeki patlamanın ses bombasından kaynaklandığı ve iki kişinin yaralandığını duyurdu.

22-021.jpg

E-5 TRAFİĞE KAPATILDI

Patlamanın hemen sonrası polis E-5'i Kartal yönünde trafiğe kapattı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edilirken, iki yaralının tedavi altına alındığı kaydedildi.

İHA