İstanbul'da Afgan gaspçı terörü

Güncelleme:

İstanbul'da geçtiğimiz hafta hayatı felç eden kar yağışı sırasında iş yerine yürüyerek gitmeye çalışan 23 yaşındaki bir genç, bir Afgan tarafından gasp edildi, Gaspçı; telefonu, kıyafetleri ve ayakkabılarını aldığı Berkay Köklü'yü dondurucu soğukta ölüme terk etti.

İstanbul'da Afgan uyruklu bir gaspçı tarafından kıyafetlerine kadar soyulan genç, çıplak ayakla kar üstünde kilometrelerce yardım aradı. Zanlı yakalanırken, gasp edilen gencin soğuktan yanan ayaklarını kaybedebileceği belirtildi.

İstanbul'da Afgan uyruklu bir gaspçı tarafından kıyafetlerine kadar soyulan 23 yaşındaki Berkay K., çıplak ayakla kar üstünde kilometrelerce yürümek zorunda kaldı.

Kanal D'den Elif Yavuz'un haberine göre, kar yağışının etkili olduğu günlerde Gürpınar Balık Hali'ndeki gece mesaisini bitiren Berkay K., sabah evine gitmek için yola çıktığında Afgan uyruklu bir kişi tarafından gasp edildi.

Gaspçı; telefonu, kıyafetleri ve ayakkabılarını aldığı Berkay K.'yü dondurucu soğukta ölüme terk etti.

Üzerinde sadece pijamaları kalan Berkay K., 7-8 saat boyunca kilometrelerce karda yürümek zorunda kaldı.

Çocuklarına ulaşamayan aile karakola giderek kayıp bildiriminde bulunurken Berkay K., karşılaştığı bir taksicinin telefonundan ağabeyini arayarak yardım istedi.

Hastaneye kaldırılan gencin ayaklarında soğuk yanığı oluştuğu ve ayaklarını kaybetme riskinin bulunduğu belirtildi.

Berkay K.'nün babası ise, "Çocuğum ayaklarını kaybedecek. Bunun hesabını kim verecek bize?" ifadelerini kullandı.

Çaldığı telefonu Fatih'te satmaya çalışan gaspçı ise, Berkay K.'nün montu üzerindeyken yakalandı.