İstanbul'da inşaatta şüpheli ölüm

İstanbul'da inşaatta şüpheli ölüm
Güncelleme:

İstanbul Bahçelievler'de inşaatta çalışan Tuncer D., mesai bitiminde başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Tuncer D. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde 5 katlı binanın inşaatında meydana geldi. İddiaya göre, inşaatta demir ustası olarak çalışan 58 yaşındaki Tuncer D., mesaisini bitirdikten sonra binadan ayrılmaya hazırlanıyordu. Tuncer D. binadan çıkacağı sırada henüz bilinmeyen nedenle başına darbe aldı. Çevredekilere "Erkan abi yetiş" şeklinde yardım çığlığı atan D., yardıma gelenler tarafından başından yaralı olarak bulundu. Yaralı işçi için olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Adrese gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra hastaneye kaldırılan Tuncer D., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

POLİS 1 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

İnşaat işçisinin hastanede hayatını kaybetmesi üzerine olay yerine gelen polis, inşaatta inceleme yaptı. Tuncer D.'nin nasıl darbe aldığını belirlemeye çalışan ekipler, cinayet ihtimalini de değerlendirerek olay sırasında inşaatta çalışan Murat K.'yi şüpheli olarak gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.  Tuncer D.'nin yardım çığlıklarına koşan esnaf Saffet Y., "İnşaattan ses geldi, 'Erkan abi yetiş yetiş' diye bir ses. Feryat figan bir ses olunca biz de inşaatın kapısına doğru yöneldik. İnşaatta çalışanlar da vardı orada. Çalışan arkadaşın, ambulans çağırmaya niyetli olan arkadaşın telefon konuşmasına şahit oldum, adresi söylemesine Y. oldum" dedi. 

DHA