İstanbul'da intikam cinayeti

İstanbul'da intikam cinayeti
Güncelleme:

Silivri'de 2018 yılında uykudayken pompalı tüfekle öldüren Maksut G.'nin eniştesi, azmettirici olduğu iddia edilen kişiyi silahla başından vurdu.

Silivri’de 2018 yılında uykudayken pompalı tüfekle öldürülen Maksut G.'nin eniştesi Alpay D., olayda azmettirici olduğu gerekçesiyle yargılanan ve beraat eden Yıldırım B.'yi silahla başından vurdu. Yıldırım B. hayatını kaybederken, Alpay D. jandarmaya teslim oldu.

Silivri’de 2018 yılı Ekim ayında Maksut G. çalıştığı çiftlikte uyurken iş arkadaşı Habil S. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü. Olaydan sonra yargılanan Habil S. 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış, azmettirici olduğu gerekçesiyle yargılanan Yıldırım B. ise beraat etmişti.

Cinayette hayatını kaybeden Maksut G.'nin eniştesi Silivri’de emlakçılık yapan Alpay D., bugün sabah saatlerinde Yıldırım B. ile Gazitepe Mahallesi’nde karşılaştı. İkili kısa süre sonra tartışmaya başlayınca silahını çıkartın Alpay D., Yıldırım B.'ye kurşun yağdırdı. Olayda Yıldırım B. hayatını kaybederken, Alpay D. ise jandarmaya giderek teslim oldu. Alpay D.’nin cinayetten önce sosyal medya hesabından yaptığı "Hayatta her şey sırayla, önce gözyaşlarını silersin, sonra bunlara neden olanları" paylaşımı dikkat çekti.
Jandarma intikam cinayetiyle ilgili inceleme başlattı.

İstanbul'da intikam cinayeti - Resim : 1

İHA