İstanbul'da korku dolu anlar! Bir kadın 12’nci katta asılı kaldı

Güncelleme:

İstanbul Gaziosmanpaşa‘da 12 katlı bir sitenin en üst katında yaşayan kadın dakikalarca balkonda asılı kaldı. Kadını kollarından tutan bir kişi uzun uğraşlar sonunda içeri çekti.

Yeni Mahalle, Cebeci Caddesi üzerindeki 12 katlı bir sitenin en üst katından yaşayan kadın balkona çıkarak aşağıya sarktı. Daire içindeki bir kişi de kadının balkon kenarında asılı kaldığını görünce ellerinden tutarak içeri çekmeye çalıştı. Çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olayı görenler kadını içeriye çekmeye çalışan kişiye yardım etmesi için sitenin güvenliğine haber verdi. Güvenlikler kadının bulunduğu en üst kattaki daire giderek içeri girdi. Kadın gelenlerin yardımıyla kollarından tutulup içeri çekildi

“‘İMDAT’ DİYE BAĞIRIYORDU”

Olay yerinde bulunan Süleyman Güler, “Hemen sitenin güvenliklerine haber verdik. Onlar da çıktılar yukarıya birkaç kişi. Hemen geri çektiler kadını. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi sonrasında. Sağlık ekipleri kadının yanına gitti, ardından kadını hastaneye götürdüler. söylenenlere göre içeride iki tane de çocuk varmış. Güvenliklere kapıyı açanda çocuklarmış zaten” dedi.

Cadde üzerinde esnaf olan Yalçın Şimşek ise, “Dışarda vatandaşların sesini duyunca bizde çıktık. Yukarıya baktığımızda bir kadın kendini sarkıtmıştı ‘imdat’ diye bağırıyordu. Tek bir adam vardı kadını çekmeye gücü yetmiyordu. Buradaki vatandaşlarda koşup yardım etti ve kadını içeri çektiler. Kadını çok zor çektiler içeri” diye konuştu.