Kan donduran vahşet! Ev arkadaşının kafasını kesip, buzdolabına koydu

Kan donduran vahşet! Ev arkadaşının kafasını kesip, buzdolabına koydu
Güncelleme:

Bursa'da, eczacı kalfası S.E. ile ev arkadaşı M.K.'yi tabancayla öldüren zanlının, K.'yi evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan ayırarak buzdolabına koyduğu, köpeğini de bıçak ve baltayla öldürdüğü ortaya çıktı.

Şubat ayında, eczacı kalfası S.E.'dan haber alamayan yakınları, polise kayıp ihbarında bulundu. Polis ekipleri, mobese görüntülerinden S.E.'nin otomobilinin, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde olduğunu tespit etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçti. İstanbul polisi, Büyükçekmece'de otomobili durdurup, sürücü koltuğundaki A.B.D.'yi gözaltına aldı. Araçtaki aramada 1 tabanca ile S.E.'nin battaniyeye sarılı cesedi bulundu.

EV ARKADAŞINI DA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki ilk sorgusunda S.E.'yi öldürdüğünü itiraf eden D., Bursa'daki ev arkadaşı M.K.'yi de 3 gün önce öldürdüğünü söyledi. A.B.D.'nin Bursa'nın Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi'ndeki evine giden İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, M.K.'nin de cansız bedenini buldu. D.'nin evdeki köpeği de öldürdüğü tespit edildi.

'KÜFREDİNCE ÖLDÜRDÜM'

A.B.D., işlemlerinin ardından Bursa'ya getirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan ve çelişkili ifade veren D.'nin, "Eczanede kalfa olarak çalışan S.'dan kullandığım bazı ilaçları alıyordum. Kendisine borcum vardı. Olay günü parayı ödemek için kendisini çağırdım. Küfredince öldürdüm. Cesedini otomobiline koyup İstanbul'a gittim, kredi kartıyla harcama yaptım. Daha önce de ev arkadaşım olan M.K.'yi de bana küfrettiği için tabancayla öldürdüm" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.B.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

SORUŞTURMA 7 AYDA TAMAMLANDI

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma 7 ayda tamamlandı. İddianamede, D.'nin K.'yi evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan bıçakla ayırarak buzdolabına koyduğu, balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü, S.E.'yi de borcunu ödemek için çağırdığı otomobilinde 3 kurşunla öldürdüğü belirtilerek, "Bir yıl önce M.K. ile tanıştıktan sonra zaman zaman evinde kalan A.B.D., olay günü K.'yi aralarında çıkan tartışma sonucu tabancasıyla 3 el ateş ederek, balkondaki köpeğini de bıçaklayıp, sonra da balta ile vurarak öldürdü. K.'nin başını bıçakla kesen D., kafasını da buzdolabına koyup, kalan vücudunun bölümünü de balkona çıkarıp bırakarak evini terk etti" ifadelerine yer verildi.

Borcunu ödemek bahanesiyle çağırdığı S.E.'yi de otomobilde 3 el ateş edip öldürdüğü, cesedini otomobilin bagajına koyarak İstanbul'a giden D.'nin, E.'nin kredi kartından harcama yaptığı da belirtildi.

'SAPIKÇA TEKLİFLER YAPTI'

İddianamede A.B.D.'nin savunmasına da yer verildi. M.K.'nin kendisine işkence yaptığını öne süren D., "M.'yi hakaret ve sapıkça teklifler nedeniyle öldürdüm. M.'nin köpeğini ben öldürmedim, M. öldürdü" dedi.

Daha önce S.E.’ye borcu olduğunu söyleyen D., ilk ifadesinin aksine S.E.'nin kendisine borçlu olduğunu öne sürerek, "S. bana borçluydu. Bu borcu ödemediği, ters konuştuğu, hakaret ve tehditte bulunduğu için, aynı zamanda M.'yi öldürmüş olmamın verdiği etki ve psikolojik bozukluk nedeniyle öldürdüm" dediği belirtildi.

2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBETLE YARGILANACAK

Cumhuriyet savcısı iddianamede A.B.D. hakkında, 'Tasarlayarak ve canavarca hisle veya eziyet çektirerek' öldürmek suçundan, her 2 maktul için birer kez olmak üzere 2 kez ağırlaştırılmış müebbet, M.K.'nin köpeğini öldürdüğü gerekçesiyle de Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 1200 TL ceza istedi. Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde gelecek ay hakim karşısına çıkacak olan D. hakkında, ayrıca 'Ruhsatsız silah bulundurmak' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle de dava açıldı. 

DHA