Komutanlığa ait minibüsü kaçırdılar !

Komutanlığa ait minibüsü kaçırdılar !

PKK'lı teröristler Jandarma Komutanlığı'na ait bir gıda minibüsünü kaçırdı.

Şırnak'ta yol kesen PKK'lı teröristler Taktik Jandarma Komutanlığı'na ait gıda maddesi taşıyan bir minibüsü kaçırdı.

 

Şırnak Beytüşşebap’ta meydana gelen olayda, PKK’lı teröristler Kato Dağı’na giden yolu keserek tek tek kimlik kontrolü yapmaya başladı. Bu sırada bölgeden geçen Beytüşşebap Taktik Jandarma Komutanlığı’na gıda maddesi taşıyan bir minibüse ise el koydu.

Beytüşşebap’tan Kato Dağı’na giden karayolu bugün saat 14.00 sıralarında bir grup PKK’lı tarafından kesildi. İlçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan İkinci Köprü mevkiinde yol kesen PKK’lılar araçları durdurarak tek tek kimlik kontrolü ve örgüt propagandası yaptı. PKK’lılar Beytüşşebap Taktik Jandarma Komutanlığı’na gıda maddesi taşıyan bir minibüse ise el koydu. Minibüsteki gıda maddelerini durdurdukları araçlardaki vatandaşlara dağıtan PKK’lılar, daha sonra ismi henüz belirlenemeyen şoförü serbest bıraktıktan sonra minibüse binerek Kato Dağı’na doğru götürdü.

Yolun çift taraflı trafiğe kapatılması nedeniyle yolda biriken yaklaşık 150 aracın geçişine 3 saat sonra izin verilirken, minibüs sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.