Mezarlıkta şok ! 3 erkek cesedi bulundu

Mezarlıkta şok ! 3 erkek cesedi bulundu

Adana'da bir mezarlıkta kalaşnikof ve tabancayla vurulmuş 3 erkek cesedi bulundu.

Adana'da bir mezarlıkta otomobil içerisinde ve çevresinde cesedi bulunan 3 kişinin önce başka bir otomobille kovalandığı, bulundukları araç kaza yapınca da kaçmaya çalışırken tabanca ve Kalaşnikofla taranarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Yüreğir ilçesi Ali Hocalı Mahallesi Mezarlığı'na giden bir vatandaş, kaza yapmış 01 ERG 36 plakalı otomobilin şoför koltuğunda bir, çevresinde ise 2 kişiye ait ceset gördü. Vatandaşın bildirmesi üzerine olay yerinde inceleme yapan polis, cesetlerin dün gece evlerine gitmeyen ve sabah kayıp başvurusu yapılan oto tamircisi Ufuk Altun, üniversite öğrencisi Eser Binen ve Refik Bingül'e ait olduğunu tespit etti.

Dün saat 23.00'den itibaren aradıkları 3 gencin öldürüldüğünü bu sabah duyan aileleri mezarlığa geldiklerinde sinir krizleri geçirdi.

adana-da-mezarlikta-dehset-yan-yana-3-erkek-9199642_3584_m.jpg

Şahısların bir araçla kovalandığı, mezarlığa girdikten sonra kaza yapmalarının ardından kaçmaya çalışırken Kaleşnikof ve tabancayla taranarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Olay yerinde infazda kullanılan kalaşnikof silah ve tabancalara ait 50 boş kovan bulundu.

Ölenlerin cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

260120171018510117994_2-41.jpg

İHA