Ölen kocasının mezarını açtırdı! Gerçek otopside ortaya çıktı

Ölen kocasının mezarını açtırdı! Gerçek otopside ortaya çıktı
Güncelleme:

Kırıkkale'de bir kavgada yaralanan 46 yaşındaki Ecevit A., tedavisinin ardından evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Eşinin kavga ettiğini öğrenen kadın, mezarı açtırdı. Otopside Ecevit A.'nın kavgaya bağlı beyin kanamasından hayatını kaybettiği belirlendi.

Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesinde, 16 Aralık perşembe günü, bir kahvehane önünde E.K. ile Ecevit A. (46) arasında tartışma yaşandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu yaralanan Ecevit A. yaralandı. Tedavisini ardından taburcu edilen A., evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

MEZARINDAN ÇIKARILARAK OTOPSİYE GÖTÜRÜLDÜ
Bir süre sonra kocasının kavga ettiğini öğrenen eşi ise jandarmaya şikayette bulundu. Alınan ifadelerin ardından cumhuriyet savcılığı tarafından alınan kararla Ecevit A.'nın cenazesi, mezarından çıkartılarak otopsi için Kırıkkale Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KAVGAYA BAĞLI ÖLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI
Yapılan inceleme neticesinde, A.'nın kavgaya bağlı olarak beyin kanamasından hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerince, gözaltına alınan E.K. sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Ecevit A.'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından yeniden defnedildi.

İHA

Etiketler Kırıkkale otopsi