Öz oğlunu öldürüp 1,5 yıl sonra tahliye oldu!

Öz oğlunu öldürüp 1,5 yıl sonra tahliye oldu!
Güncelleme:

Balıkesir'de 4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf eden zanlı baba 1,5 yıl sonra cezaevinden tahliye edildi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 4 yaşındaki oğlu Kuzey E.’yi araç içerisinde ses yaptığı için boğarak öldüren ve suçunu itiraf eden baba Hüseyin E., 1.5 yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye oldu.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 4 yaşındaki oğlu Kuzey E.’yi araç içerisinde ses yaptığı için boğarak öldüren ve suçunu itiraf eden baba Hüseyin E., 1.5 ay cezaevinde yattıktan sonra tahliye oldu. Anne Melis A., Hüseyin E.’in her an kendisi ve 6.5 yaşındaki kızını öldürebileceğini söyledi.

Tutuklanan ve akli dengesi yerinde olan, müebbet hapis cezası ile yargılanan baba Hüseyin E.’e mahkeme 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Sanığın tutuklulukta geçirdiği süreyi dikkate alan mahkeme, cezası kesinleşene kadar da yurtdışına çıkış yasağı uygulanarak tahliye edilmesine hükmetti.

"BU NASIL BİR KANUN?"

Cumhuriyet’ten Mehmet İnmez’e konuşan Melis A., “Bu nasıl bir kanun, hukuk. Boğarak öldürüyor ve suçunu itiraf ediyor. 1.5 yıl sonra serbest bırakılıyor. Daha çocuğumun acısını hafifletmeden bir de bu karar çıktı. Ben onun mezarına gidip ne anlatacağım. Oğlumun yasını tutamadan böyle bir karar çıktı. Adalet istiyorum” diyerek sitem etti.

"DEVLET BANA KORUMA KARARI DAHİ VERMEDİ"

Hayatının tehlikede olduğunu da ifade eden anne Melis A., “Devlet bana koruma kararı dahi vermedi. Bu kişi gece evime gelip beni ve kızımı öldürebilir. Tek varlığım olan kızımı benden alabilir. Bu karar bizi yıktı. Bana ve kızımın başına bir şey gelirse. Ölümümden devlet sorumludur” diye koruma istedi.

Cumhuriyet