PKK yine saldırdı: 4 sivil yaralı

PKK yine saldırdı: 4 sivil yaralı

Diyarbakır'da askeri araç geçişi sırasında roketatarlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda 4 sivil yaralandı.

Diyarbakır-Elazığ karayolunda askeri konvoyun geçişi sırasında  PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda 4 sivil yaralandı.Saldırıyı gerçekleştiren teröristler daha sonra olay yerinden gasp ettikleri bir  araçla AK Parti İl Başkanlığının çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekiplerine  saldırıda bulundu.
 
Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce askeri konvoyun  geçişi sırasında düzenlenen roketatarlı saldırıda 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Diyarbakır-Elazığ karayolunda askeri konvoyun  geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca roketatarlı saldırı  gerçekleştirildi. 
 
Saldırıda 4 sivil yaralandı. Yaralılar Gazi Yaşargil Eğitim ve  Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristler daha sonra olay yerinden gasp  ettikleri bir araçla AK Parti İl Başkanlığının çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekiplerine saldırıda bulundu.  Olayda can kaybı ve yaralanan olmadı. 
 
Güvenlik güçlerince, teröristlerin kaçtığı değerlendirilen, Kürtçe  yayın yapan bazı gazete ve dergi ile derneklerin bulunduğu binaya düzenlenen  operasyonda 32 kişi gözaltına alındı. 
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.