Şaka ölümle bitti!

Şaka ölümle bitti!
Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta, 3 arkadaşı ile evde şakalaşırken, tabancanın ateş alması sonucu 16 yaşındaki genç, hayatını kaybetti. Şüphelilerin vurulan arkadaşlarını dışarıda yaralanmış süsü vermek için apartmanın dışına çıkarttıkları belirlendi.

Olay, 18 Eylül gece saatlerinde Esenyurt Selahattin Eyyubi Mahallesinde bulunan bir apartmanın bodrum katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Müslüm K., arkadaşları Ramazan A., Divan Ç. ve Merdan Ç. ile beraber evde bulunan tabancayla şakalaşmaya başladı. Şakalaşma sırasında bir anda ateş alan tabancadan çıkan mermi, K.’nin kalbine isabet etti.

DIŞARIYA ÇIKARDILAR
Olay sonrası paniğe kapılan 3 arkadaş, yaralanan arkadaşlarını apartmanın dışına çıkardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan K., yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olay yerinde şüpheli hareketlerde bulunan 3 arkadaş ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yerinde çalışma başlatan polisler, K.’un vurulduğu ruhsatsız tabancayı bodrum katındaki evde buldu. Gözaltına alınan 3 genç ise suçlarını itiraf ederek, silahın Divan Ç.’nin elinde olduğunu söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheliden Divan Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DURUMU AĞIRDI
Olayı anlatan apartman sakini Fatih K., “Gece saatlerinde oldu. Biz uyuyorduk. ‘Ambulans’ diye sesler geldi. Biz de hemen aşağıya indik. Çocuk burada yatıyordu. Bize, ‘Bu çocuk yukarıdan geldi’ dediler. Biz o çocuğun zaten nasıl buraya geldiğini anlamadık. Üzerinde şort var, kimliği ve telefonu yok. Durumu ağırdı. Bu apartmanda aşağı katta oturan arkadaşları vardı” dedi.

İHA

Etiketler istanbul esenyurt şaka