Ünlü radyocu, nişanlısının eski kocasını vurdu

Ünlü radyocu, nişanlısının eski kocasını vurdu
Güncelleme:

İstanbul Bakırköy'de radyocu E.B., kendisini arayarak hakaret eden nişanlısının eski kocasını silahla vurdu. Şahıs ağır yaralanırken, ünlü radyocu polise teslim oldu.

Olay, 15 Kasım Çarşamba günü Yeşilköy sahilde saat 22.00'de meydana geldi. İddiaya göre, radyo programı yapan E.B. ile E.M. bir süre önce nişanlandı. M.'nin eski eşi M.Ş., bunu öğrenince önce E.M.'yi arayıp hakaret ve küfür etti, ardından da E.B.'yi arayıp hakaret ederek tehdit etti. Ş., B.'ye konumunu da atarak görüşmek istediğini söyledi.

B., Ş.'nin silahlı gezdiğini bildiği için yanına silah alarak atılan konum olan Yeşilköy sahile gitti. Burada görüşen Ş. ve B. arasında önce sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve taraflar birbirine silah çekti. B., silahıyla Ş.'ye ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Ş. kanlar içinde yere yığılırken, B. ise olay yerinden kaçtı. Olayı görenler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Ş.'yi hastaneye kaldırırken, polis ise konuyla ilgili inceleme başlattı.

Polis ekiplerinin çalışmaları devam ederken şüpheli E.B., Bağcılar Güneşli'deki polis merkezine giderek teslim oldu. Gözaltına alınan B.'nin işlemleri devam ediyor.

Olay günü yaşananlara tanık olan işletme sahibi,  "Dün burada kafemizde oturuyorduk. Ansızın birkaç el silah sesi geldi, olay yerine gittim. Olay yerinde polis arkadaşlar vardı. Sorduğumda, 'Bayan eşinden boşanmadığı halde başka bir kişi ile takıldığını' öğrendim. Benim duyduklarım bunlar" diye konuştu

DHA