Vahşi cinayetin zanlısı yakalandı !

Vahşi cinayetin zanlısı yakalandı !

Maltepe'de 43 yerinden bıçaklanarak öldürülen trans M.C.D cinayetinin zanlısı yakalandı.

Maltepe’de 23 Kasım gecesi 43 yerinden bıçaklanarak öldürülen Nilay takma adlı trans M.C.D’nin cinayeti aydınlatıldı.

Maltepe’de yaklaşık bir ay önce travesti Mehmet C.D.’yi 43 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla aranan Mahmut Anıl G.(27) polis tarafından Şişli’de gözaltına alındı. Şüphelinin öldürdüğü Mehmet C.D.’ye kredi kartlarının şifrelerini söyletmek için öldürmeden önce işkence yaptığı iddia edildi. Polisin şüpheliye cinayetten sonra eşiyle birlikte çıktığı alışveriş sırasında aldıkları bir mağaza poşeti sayesinde ulaştığı öğrenildi. Şüpheli Mahmut Anıl G. "Onunla ilişkiye girmiştim. O da benle ilişkiye girmek isteyince aramızda kavga çıktı" dediği öğrenildi.

43 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
 
Maltepe, Bağlarbaşı mahallesi, Bağdat caddesi, Esenyurt Çıkmazı sokakta 23 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen olayda "Nilay" kod ismiyle travestilik yapan Mehmet C.D.’den haber alamayan arkadaşları polise haber vermişti. Polis, çilingir yardımıyla Mehmet C.D.’nin evine girdiğinde vahşi bir cinayete kurban gittiğini belirlemişti. Adli Tıp kurumunda i Mehmet C.D.’nin cesedi üzerinde yapılan incelemede vücudunda 43 bıçak yarası tespit edilmişti. Mehmet C.D.’ye ölmeden önce küçük bıçak darbeleriyle işkence yapıldığı ortaya çıkmıştı.

ÖLDÜRDÜĞÜ KİŞİNİN ELBİSELERİYLE KAÇMIŞ
 
Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis yaklaşık 500 saatlik güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şüpheliyi teşhis etti. Cinayeti işleyen kişinin üzeri kanlandığı için evden ayrılmadan önce üzerindekileri çıkarıp bir torbaya koyduğu, ardından öldürdüğü travestinin elbiselerini giyerek kaçtığı tespit edildi.
 
POŞETTEKİ MAĞAZA İSMİ SAYESİNDE KİMLİĞİ BELİRLENDİ
 
Polis yaptığı çalışmada şüphelinin, cinayet gününden sonra oturduğu Maltepe’de eşiyle birlikte dolaşarak sürekli alışveriş yaptığını belirledi. Bu alışverişler sırasında şüphelinin eşinin elindeki mağazanın ismi yazan torba, ip ucu olarak değerlendirildi. Polis bu mağazaya giderek alışveriş yapan kişilerin isimlerini belirledi. Bu çalışma sonucu önce şüphelinin eşinin kimliği ardından da şüphelinin kimliği belirlendi.

Polisin kendisini aradığını tahmin ederek yakalanmamak için sık sık telefon değiştiren, başkalarına ait telefonlardan ailesini arayıp para isteyen şüpheli Mahmut Anıl G.’nin izi, bu sabah saatlerinde Şişli’de bulundu. Gelme ihtimalinin bulunduğu babasına ait evde önlem alan dedektifler öğle saatlerinde gelen Mahmut Anıl G.’yi gözaltına aldı.
 
BU İDDİALARDA BULUNDU!
 
Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen şüpheli, kendisini yakalayan polislere "Onunla ilişkiye girdik. Daha sonra konuşurken benimle ilişkiye girmek istediğini söyledi. Aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim. Ne olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde kanlar içinde yatıyordu. Hemen oradan kaçtım" dediği öğrenildi.
 
Şüphelinin sorgusuna Asayiş Şube Müdürlüğünde devam ediliyor.