Zam isteyen ev sahibini pompalı tüfekle vurdu!

Güncelleme:

Fahiş konut fiyatları, fahiş kiralarla ilgili ev sahipleri ile kiracılar arasındaki tartışmaların pek çoğu mahkeme salonlarına taşınırken Türkiye'nin dört bir yanından korkunç haberler de geliyor. Kocaeli'nde zam isteyen bir ev sahibi, kiracısının oğlu tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

Yüksek kira fiyatları nedeniyle ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan gerilimlere bir yenisi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eklendi. Ev sahibi M.K. kiraya zam isteyince kiracısı A.K. bu isteğe karşı çıktı. İkili arasında başlayan tartışmaya oğulları da dahil oldu. A.K.'ın oğlu O.K.'ın pompalı tüfekle dehşet saçtığı olayda M.K.'un oğulları A.R.K. (30) ile R.K. (27) yaralandı. A.R.K. plastik cerrahi için hastaneye sevk edildi.

 

Ev sahibiyle kiracısı arasındaki tartışma kanlı bitti! İkilinin oğullarının da dahil olduğu tartışmada kiracı A.K.'ın oğlu O.K. pompalı tüfeğine sarıldı. Ateş alan silahıyla ev sahibinin oğullarının yaralanmasına yol açan O.K. gözaltına alındı. İşte zam tartışmasıyla başlayan dehşet...

Olay, dün akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi Yarenler Sokak’ta meydana geldi. Ev sahibi M.K.’un kiranın artırılması yönündeki isteğine kiracısı A.K. olumsuz cevap verince tartışma çıktı. Tartışmaya A.K.’ın oğlu O.K. ile M.K.’un oğulları A.R.K. ve kardeşi R.K. da dahil oldu.

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası O.K., eve girerek pompalı tüfeğiyle geri geldi. Pompalı tüfeği ev sahiplerine doğrultan O.K.’ı babası A.K. engellemek istedi. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan saçmalar A.R.K. ile kardeşi R.K.’a isabet etti. A.R.K. yüzünden, A.R.K. ise elinden yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. A.R.K. daha sonra plastik cerrahi için Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

 

Polis, pompalı tüfekle ateş ederek 2 kardeşi yaralayan O.K.’ı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.