Acı haberler peş peşe geldi: 2 evladımız şehit

Acı haberler peş peşe geldi: 2 evladımız şehit
Güncelleme:

Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi sonucu 2sker şehit oldu. MSB, anında karşılık verildiğini belirterek 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Barış Pınarı Harekatı'nda Münbiç bölgesinde teröristlerce yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık ve Uzman Çavuş Mesut Çelik şehit oldu. Şehitlerin babaevine Türk bayrakları asıldı.

Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi sonucu 8 asker yaralandı, 2 asker şehit oldu. MSB, bölgedeki hedeflere anında karşılık verildiğini ve en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Ateş açılan bölgedeki hedefler tespit edilerek anında karşılık verilmiş ve en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiği değerlendirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

BARIŞ PINARI HAREKATI ŞEHİDİ ÜSTEĞMEN BOZBIYIK'IN ACI HABERİ AİLESİNE ULAŞTI

Barış Pınarı Harekatı'nda Münbiç bölgesinde teröristlerce yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın (27) Kırıkkale'deki baba ocağına acı haber ulaştı.
Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Münbiç bölgesinde devam eden operasyonda Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık (27) şehit düştü, 8 asker de yaralandı. Teröristlerin saldırısı sonrası bölgede belirlenen hedefler tespit edilerek imha edildi. Bölgede en az 15 terörist etkisiz hale getirildi.

Acı haberler peş peşe geldi: 2 evladımız şehit - Resim : 1

Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Karafakılı köyü nüfusuna kayıtlı Kırıkkale doğumlu Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın baba ocağına acı haberi Vali Yardımcısı Emin Alıcı ve askeri yetkililer verdi.
Kırıkkale Belediyesi ekiplerince de Selim Özer Mahallesi 2316 Sokak'taki Şehit Çelebi'nin baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit Bozbıyık'ın bekar olduğu öğrenildi.

Acı haberler peş peşe geldi: 2 evladımız şehit - Resim : 2

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ MESUT ÇELİK'İN EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Suriye'nin Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan silahlı saldırı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mesut Çelik'in şehadet haberi, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki babaevine ulaştı. Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ ve askeri yetkililer, şehit Çelik'in Fatih Mahallesi'ndeki babaevine giderek oğullarının şehit olduğu haberini aileye verdi.

Seçiniz...