AK Parti'den bir ''lebalep'' açılış daha!

AK Parti'den bir ''lebalep'' açılış daha!
Güncelleme:

AK Parti İl Yönetim kurulu Türkiye'nin koronavirüs haritasında "yüksek riskli" iller arasında yer alan Rize'deki mağaza açılışı tepki çekti.

AK Parti İl Yönetim kurulunun Rize'de yer alan mağazası 'lebalep' dolu bir açılışla hizmete girdi. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre koronavirüs bulaş açısından Rize kırmızı (yüksek riskli) grupta yer alıyor.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz'in Twitter hesabından gündeme getirdiği olay, AK Parti'nin koronavirüsle mücadelede ne durumda olduğunu gözler önüne serdi. Saltuk Deniz'in paylaşımı şöyle:

 "Rize de AK Parti nin Corona ile mücadelesi etkili bir şekilde aksatılmadan devam ediyor. Lebalep kongreden lebalep açılışlara..AK Parti İl Yönetim kurulunun mağazası lebaleb açıldı. Sonuç Rize de yasaklara ve ölümlere devam.."

 Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı haritaya göre; Edirne, Balıkesir, Sakarya, Burdur, Konya, Aksaray, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Osmaniye ve Adıyaman, çok yüksek riskli (kırmızı) grupta yer aldı.

AK Parti'den bir ''lebalep'' açılış daha! - Resim : 1