AK Partili başkan ortalığı karıştıran sahur görüntülerini böyle savundu

Güncelleme:

AK Parti gençlik kollarının düzenlediği sahur programı tartışma konusu oldu. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları'nın sahur programı tartışma yarattı. Sosyal medyada paylaşılan sahur yemeği görüntüleri hem AK Parti'de hem de parti dışında eleştiri konusu oldu.

Eski AK Partili Mehmet Metiner, "Bu paylaşımı yapan Ağrı AK Parti gençlik kolları başkanımız, lütfen bu paylaşımı derhal kaldırır mısın? Neyin paylaşılıp paylaşılmayacağını, bu tür paylaşımların partimize/davamıza zarar vereceğini bilerek hareket etmek lazım. Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem!" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk paylaşımı sildi.

AK Partili başkan ortalığı karıştıran sahur görüntülerini böyle savundu - Resim : 1

SAVCI SAYAN: 21 BİN LİRALIK KAHVALTIYI ÇOK GÖRMÜŞLER

Tepkilere yanıt veren Savcı Sayan, kahvaltının maliyetinin 21 bin TL olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece 600-700 kişiyle sahur programı yaptık. Coşkulu bir sahur programıydı. Gençlerimiz eğlendi. Kendi müzikleriyle coştu. Gençler delikanlıdır. Gençler coşkuludur. Ama Kürt gençlerine sadece cezaevlerini ve dağları layık görenler bu coşkulu toplantıdan rahatsız olmaya başladılar. Sosyal medyada kahvaltının maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorlar. Kahvaltının maliyeti 21 bin lira. CHP'nin Antalya'da yapmış olduğu son kampın maliyeti 5 milyon."