Akaryakıta 2 indirim, 1 zam!

Akaryakıta 2 indirim, 1 zam!
Güncelleme:

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma tüm hızıyla devam ederken, brent petrol fiyatlarındaki aşağı yönlü hareket sonrasında benzin fiyatlarına bugünden geçerli olacak indirim gelmişti. Ancak indirim sevincimiz kursağımızda kaldı. Benzine yeniden zam motorine ise indirim geliyor.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta petrol fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle benzinin litre fiyatına 17 Kasım Perşembe günü 77 kuruş ve 19 Kasım Cumartesi günü 75 kuruş indirim gelmişti.

Brent petrol fiyatında yaşanan düşüşün etkisiyle benzin fiyatlarına gelen iki indirimin ardından benzine yeni bir indirim daha gelmişti. Ancak güne 88,13 Dolar'dan başlayan Brent petrolün varil fiyatı 85,52 Dolar'dan işlem görüyor.  

 BUGÜN İNDİRİM...

23 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1,16 TL indirim yapıldı. Yapılan indirim bugün itibariyle pompa fiyatlarına da yansıdı.

Benzine uygulanan 1,16 TL indirimin ardından, İstanbul Anadolu yakasında ortalama benzin fiyatı 20,03 TL oldu.

YARIN ZAM...

Ancak bu indirimin sevinci kursağımızda kaldı. Çünkü yarın ( 24 Kasım Perşembe ) itibariyle benzine yeniden zam geliyor, motorine ise indirim....

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 55 kuruş zamlanacak, motorinde ise 95 kuruş indirim olacak.

Benzinin litre fiyatına 17 Kasım Perşembe günü 77 kuruş, 19 Kasım Cumartesi günü 75 kuruş, dün gece 1 lira 16 kuruş indirim gelmişti.