Albayrak “Gelecek Sezon Daha Kararlı Olacağız”

Albayrak “Gelecek Sezon Daha Kararlı Olacağız”

Düzce Belediyespor Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu Türkiye Basketbol ve Voleybol 2'inci liginde maçların tamamlanması ile birlikte voleybol ve basketbol...

Düzce Belediyespor Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu Türkiye Basketbol ve Voleybol 2'inci liginde maçların tamamlanması ile birlikte voleybol ve basketbol takımının durumu hakkında sezon değerlendirmesi yaptı.

Şengüloğlu, açıklamasında sezon boyunca gösterilen mücadelenin yeterli seviyede olduğunu belirterek Düzce Belediyespor takımlarının tüm Türkiye'de fark edilmesini sağladıklarını söyledi. Şengüloğlu açıklamasında "basketbol takımımızın play-off karşılaşmalarına kalması bile büyük bir başarıdır. Maalesef şampiyonluğu elde edemedik ancak takımımızın ne kadar istekli olduğunu oyuncularımızın formunun ne kadar yüksek olduğunu gördük. Bu açıdan kendilerine teşekkür ediyor ve gelecek sezonda da aynı istek ve arzuyla mücadele edeceklerine inanıyorum. Ayrıca voleybol takımımızın da Türkiye'de ilk dörde kalması bizleri gururlandırdı. Şampiyonluk için çok çalıştık ancak bu sezon erişemedik. Bu mücadele ruhu ile gelecek sezon çok daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum" dedi.