Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı

Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı

Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.

Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde eğitim ve öğretime başarılı bir şekilde devam eden Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi, Okul aile birliği toplantısı Konferans salonunda öğrenci velileri ve öğretmenlerin katılımı ile yapıldı.

Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi, okul aile birliği toplantısına Okul Müdürü Hüseyin Çapar, Okul aile birliği Başkanı Ramazan Kaynar, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Hüseyin Çapar, konuşmasında toplantıya yoğun bir şekilde katılan velilere teşekkür ederek başladı ve yoğun katılımdan dolayı duygulandığını ifade etti. Müdür Çapar,Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesinin fiziki eksikliklerini görerek bir takım okul içersinde değişikliklere gittiklerini ve okullarında okuyan öğrencilerin daha rahat hareket etme ve okul içersindeki yaşamlarını kolaylaştıracak yaşamsal değişikliklere gittiklerini dile getirirken, okullarındaki eğitim ve öğretimin en üst seviyeye çıkartmak için bütün öğretmen arkadaşlarla beraber çalışacaklarını ve velilerin istediği seviyeye getirmek ve başarılarına başarı katmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Çapar, yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübesini Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesini başarıdan başarıya koşması için harcayacağını söyledi. Ayrıca Müdür Çapar, Önümüzdeki yıl okullarına kavuşacaklarını belirtti. Çapar, TOKİ tarafından yapımına başlanan Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesinin Haziran 2012 tarihinde tamamlanacağını belirtti.

Okul aile birliği toplantısında öğrenci velileri arasından okul aile birliği yönetimine seçim yapılmasının maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonucunda toplantıya katılan veliler görüşlerini bildirerek yeni yönetimin Ramazan Kaynar, Mustafa Bektaş, Şükrü Kocapınar ve Gül Demirci’den oluşturulmasına karar verildi.

ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI