Babayı öldüren tümör çocuklarda da çıktı

Babayı öldüren tümör çocuklarda da çıktı

Gaziantepli babanın beynindeki tümörün, iki kızının beyininde de çıkması aileyi perişan etti.

GAZİANTEP'te, evli ve 4 çocuk babası 35 yaşındaki Selim Tilki'nin geçen hafta ölümüne neden olan beynindeki tümörün, kızları 9 yaşındaki Şenel ve 3 yaşındaki Nigar'ın beyininde de çıkması aileyi perişan etti.

Nizip İlçesi'nin Tahtani Mahallesi Taşçılar Sokak'ta oturan ve ayakkabı boyacılığı ve hamallık yaparak eşi ve 4 çocuğuna bakan Selim Tilki'nin beynindeki tümör tedavi edilmeyince kısa sürede büyüdü. Talihsiz adamın eşi 30 yaşındaki Döne Tilki geçen hafta yatağından kalkmayan Selim Tilki'yi uyandırmaya çalıştı, ancak yanıt alamadı. Bunun üzerine ağlamaya başlayan Döne Tilki'nin feryatlarını duyarak gelen komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan inceleme sonucu öldüğü anlaşılan Selim Tilki'nin cenazesi belediye görevlileri tarafından Devlet Hastanesi morguna kaldırılıp ardından toprağa verildi.

Cenazenin toprağa verilişi sırasında eşinin ölümüyle 4 çocuğuyla ortada kalan Döne Tilki'nin feryatları yürekleri dağladı. Anne Tilki, bir yandan eşinin acısını unutmaya çalışırken diğer yandan da çocuklarında da aynı tümörden bulunması şüphesiyle hastaneye götürünce acı gerçekle yüzleşti. Yapılan tetkikler sonucu beynindeki tümör nedeniyle yaşamını yitiren Selim Tilki'nin kızları 9 yaşındaki Şenel ve 3 yaşındaki Nigar'ın beyinlerinde de babaları gibi tümör olduğu ortaya çıktı. Doktorların tümör nedeniyle Şenel de zeka gerilemesi, Nigar'da ise gözlerinde bozukluk belirlemesi üzerine talihsiz aileye, Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner sahip çıktı.

Kaymakam Güner, aileye acil yardım ve çocukların tedavisi için gerekenlerin yapılması için ilgililere talimat verdi. Anne Döne Tilki ise “Yavrularımı kurtarın. Onlar da babaları gibi ölmesin'' diye gözyaşı döktü.

Milliyet