Batan gemiden bir acı haber daha

Batan gemiden bir acı haber daha
Güncelleme:

Zonguldak'ta 19 Kasım'da etkili olan fırtınada batan gemideki bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 19 Kasım'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle batan kuru yük gemisinde kaybolan mürettebatı arama çalışmaları sonucunda bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.

Kayıp 9 kişiyi arama kurtarma çalışmalarının profesyonel ekiplerce aralıksız devam ettiği kaydedilen açıklamada, gemide hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulunuldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından yapılan açıklamada, kayıp 9 kişiye yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtilerek, "19 Kasım’da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle batan yük gemisinde kaybolan 11 vatandaşımızı arama çalışmaları sonucunda bugün bir vatandaşımızın daha cansız bedenine ulaşılmıştır. Kayıp 9 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları profesyonel ekiplerimizce aralıksız devam ediyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Gelişmeleri takip ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

İHA