Beko Yeni Global İletişim Platformunu Hayata Geçiriyor

Beko Yeni Global İletişim Platformunu Hayata Geçiriyor

İSTANBUL (AA) - Beko, "Offical partner of the everyday (Her gün yanınızdayız)" adlı yeni global iletişim platformunu hayata geçiriyor.Arçelik tarafından...

İSTANBUL (AA) - Beko, "Offical partner of the everyday (Her gün yanınızdayız)" adlı yeni global iletişim platformunu hayata geçiriyor.

Arçelik tarafından yapılan açıklamaya göre, uzun vadeli iletişim platformu kapsamında Beko, geniş ürün yelpazesiyle her gün tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayan, tüketiciyi merkeze alan bir marka olarak konumlanacak.

Beko'nun bu platform kapsamında hazırladığı iletişim çalışmaları tüm dünyada aynı anda hayata geçirilirken, dijital ve mağaza içi iletişim de dahil olmak üzere 360 derece pazarlama iletişimiyle desteklenecek.

Yeni iletişim platformunu desteklemek amacıyla Beko, Barcelona takımının Premium Partneri olarak yaptığı dört yıllık anlaşmasını da geliştirecek. Böylece Barcelona, Beko'yu "Official Partner of Play (Resmi Oyun Ortağı)" olarak konumlandıracak.

Beko aynı zamanda futbol taraftarları için yeni bir reklam filmi de hazırlayarak Barcelona'nın seçkin oyuncularından bazılarını eğlenceli futbol animasyonlarına dönüştürdü. Animasyonlar büyük maçlar sırasında da gerçek zamanlı olarak dijital kanallarda ve sosyal medya kanallarında yer alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik AŞ Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük, Beko'nun insanların yoğun gündelik hayatlarını kolaylaştıracak çözümler geliştirme hedefiyle çalıştığını belirterek, şunları kaydetti:

"Tüm ürünlerimizi tüketicilerimizin günlük ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarlıyoruz. Tüketicilerimizin günlük yaşamlarının ortağıyız. 2 Nisan'da (bugün) Camp Nou stadyumunda oynanacak FC Barcelona - Real Madrid El Clasico maçından başlayarak, milyonlarca insana geniş ölçekli küresel iletişim platformumuzu sunacağız. Beko olarak gerçek partnerin yalnızca bir sponsordan ibaret olmadığına, desteklediğinin her zaman yanında olduğuna inanıyoruz. İşte bu nedenle Beko, günlük hayatta da tüketicilerin yanında."

Etiketler perakende arçelik Beko