Belediye Başkanı Makam Arabasını Kendi Yıkadı

Belediye Başkanı Makam Arabasını Kendi Yıkadı

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, makam aracı olarak kullandığı otomobili kendi elleriyle yıkadı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, makam aracı olarak kullandığı otomobili kendi elleriyle yıkadı.

Ayvalık Belediyesi bünyesinde bulunan akaryakıt istasyonunun yenilenmesine yönelik son etap çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Gençer, istasyonun yeni yaptırılan oto yıkama bölümündeki makineleri denemek için eline hortumu alarak makam arabasını yıkamak için işe koyuldu

Belediye başkanının elinde hortum makam arabasını yıkadığını görenler kısa bir şaşkınlık yaşarken, başkan Rahmi Gençer, gençliğinde araba yıkamayı çok sevdiğini söyledi.

POAŞ ile Ayvalık Belediyesi arasında imzalanan protokol ile yenilenen Ayvalık Belediyesi Akaryakıt İstasyonunda yenileme çalışmaları sırasında Belediye Başkanının kendi makam aracını büyük bir keyifle yıkaması ise akaryakıt istasyonu çalışanlarınca meraklı gözlerle izlendi.

Akaryakıt istasyonunun arka kısmında yaptırılan 5 araç yıkama kapasiteli bölümde dileyen araç sahipleri 1 TL karşılığında köpük, yine 1 lira ödeyerek araçlarını 2 liraya kendileri yıkayabilecek. Ayvalık'a özel 5 bölümden oluşan araç yıkama servisini ilk test eden Başkan Gençer, tam not verdi.

Yıllardır otomobilini kendisinin büyük bir keyifle yıkadığını belirten Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Gençliğimden bu yana en sevdiğim şey araba yıkamaktı. Şimdi ise yoğun geçen günlerim nedeniyle buna pek fırsat bulamadım. Belki de o alışkanlığımı yitirmeye başladım. Ama inanıyorum ki; insanlar bu alışkanlıklarını akaryakıt istasyonumuzdaki bu sistemle yeniden kazanacaklardır." dedi.

Akaryakıt istasyonunda 5 adet araç yıkama ünitesini oluşturduklarını hatırlatan Başkan Gençer, "Böylelikle araçlarına karşı titiz olan vatandaşlarımız çok ucuz fiyata araçlarını kendilerinin yıkamalarına ait alışkanlıklarını yeniden kazanmış olacaklardır. Bu yüzden de bu sistemi Ayvalık'ımıza kazandırmamızın çok güzel olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.