Darbedilen Avukat Hastanede 6 Gün Sonra Öldü

Darbedilen Avukat Hastanede 6 Gün Sonra Öldü

Eski iş ortağı ile tartışırken şüpheli Mesut Ö. tarafından darp edilen Avukat Böke, kaldırıldığı hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetti

ANKARA (AA) - Eski iş ortağı kadın ile tartışırken şüpheli Mesut Ö. tarafından darbedilen Avukat Abdülkadir Böke, kaldırıldığı hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Avukat Böke ile şüpheli Mesut Ö'nün eski eşi G. ortak bir eğitim merkezi açtı. Ancak Böke, bir süre sonra G. ile iş ortaklığından ayrılma kararı aldı. İkili bu mevzuyu konuşmak üzere 7 Nisan'da bir araya geldiği sırada tartışmaya başladı ve tartışmaya G'nin eski eşi şüpheli Mesut Ö. de karıştı.

Şüpheli Mesut Ö. daha sonra Avukat Böke'yi darbetti. Avukat Böke, önce Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine, ardından da özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak Böke tüm müdahalelere rağmen, 6 gün sonra hayatını kaybetti.

Şüpheli Mesut Ö'nün polise teslim olduktan sonra, 8 Nisan günü çıkarıldığı mahkemece "öldürmeye teşebbüs"ten tutuklandığı öğrenildi.

Emekli astsubay olduğu öğrenilen merhum Avukat Böke için yarın öğle namazını müteakip Kocetepe Camisinde tören düzenleneceği ve daha sonra barşıyaka Mezarlığında defnedileceği belirtildi.