Denizbank Kobi Müşterilerine Mng Kargo'da İndirim

Denizbank Kobi Müşterilerine Mng Kargo'da İndirim

İSTANBUL (AA) - DenizBank KOBİ müşterileri, yurt içi kargo gönderimlerini MNG Kargo ile yüzde 30 indirimli yapabiliyor.Banka açıklamasına göre DenizBank,...

İSTANBUL (AA) - DenizBank KOBİ müşterileri, yurt içi kargo gönderimlerini MNG Kargo ile yüzde 30 indirimli yapabiliyor.

Banka açıklamasına göre DenizBank, yaptığı anlaşmalar ile KOBİ müşterileri için önemli avantajlar sunmaya devam ediyor. DenizBank KOBİ müşterileri, kampanya kapsamında yurt içi kargo gönderimlerini MNG Kargo şubelerinden yüzde 30 indirimli gerçekleştirebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank KOBİ Bankacılığı Pazarlama Grup Müdürü Ali Nazmi Adalet, Türkiye'de ekonominin can damarı olarak konumlanan KOBİ'lerin her zaman yanında yer aldıklarını belirtti.

Adalet, sadece finansal olarak değil KOBİ'lerin tüm ihtiyaçları için özel çözümler sunmayı hedeflediklerini kaydederek, "KOBİ'lerimize özel indirimli hizmetler ile maliyetlerini de azaltmayı amaçlıyoruz. KOBİ müşterilerimiz MNG Kargo'dan yüzde 30 indirimli kargo gönderimi yapabiliyor. KOBİ'lerimizin kargo gönderimlerinde de maliyet avantajı sağlayarak her konuda KOBİ'lerimizi destekliyoruz" ifadelerini de kullandı.