Erdoğan 1 milyon demişti ama... ''1 milyon değil 2,5 milyon!''

Erdoğan 1 milyon demişti ama... ''1 milyon değil 2,5 milyon!''
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "1 milyon Suriyeli'yi ülkelerine geri gidecektir" açıklaması sonrası başlayan tartışmalarda dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Erdoğan'ın sinyalini verdiği 5'inci sınır ötesi askeri harekat sonrasında 2,5 milyon Suriyelinin gönüllü olarak geri dönebileceği konuşuluyor.

Suriye’deki terör unsurlarını temizlemesi için yeni harekatın tüm hazırlıkları tamamlandı.

Milli Güvenlik Kurulu’nda çıkacak karar sonrası Suriye’de beşinci temizlik operasyonu başlayacak. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu’nun muhtemel hedefleri arasında Tel Rıfat, Ayn-El Arap (Kobani), Ayn İsa ve Münbiç var. 4 bölgenin de temizlenmesiyle Rasulayn’dan Afrin’e kadar tüm bölge terörden arındırılmış olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sinyalini verdiği 5'inci sınır dışı harekatı Suriye'de de gündem oldu. Suriye’deki terör unsurlarını temizlemesi için yeni harekatın tüm hazırlıkları tamamlandı. Milli Güvenlik Kurulu’nda çıkacak karar sonrası Suriye’de beşinci temizlik operasyonu başlayacak. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu’nun muhtemel hedefleri arasında Tel Rıfat, Ayn-El Arap (Kobani), Ayn İsa ve Münbiç var. 4 bölgenin de temizlenmesiyle Rasulayn’dan Afrin’e kadar tüm bölge terörden arındırılmış olacak.

Yeni Şafak