Erdoğan'a şarkı sözüyle seslendi: ''Haydi söyle!''

Erdoğan'a şarkı sözüyle seslendi: ''Haydi söyle!''
Güncelleme:

Gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Haydi söyle" adlı şarkının sözleriyle seslendi.

Türkiye, NATO üyeliği başvurularına veto kartını gösterdiği İsveç ve Finlandiya ile diplomatik müzakereler yürütürken, bu ülkelerin terör örgütlerine yönelik tutumlarında değişiklik yapması ve ABD’nin savunma sektörü yaptırımlarından geri adım atması gerektiği vurgulanıyor.

ABD Savunma Bakanlığı'nın 2023 mali yılı belgelerine göre, ABD tarafından Suriye’de PKK/YPG terör örgütüne büyük miktarlarda silah ve ekipman tedarikinin yanı sıra örgüt saflarına 3 bin 500 kişinin katılmasının sağlanması planlanıyor. 

Adalet Bakan Bozdağ geçtiğimiz günlerde terörist başı Fetullah Gülen'in ise ABD'den iadesine ilişkin sürekli taleplerde bulunulduğunu söylemişti. 

Erdoğan 2017 yılında İsrail'in Filistin işgaline tepki göstererek dönemin ABD Başkanı Trump'a da seslenerek, "Ey Amerika, ey Trump sen bunları görmedin mi? Ondan sonra 'dünyanın en güçlü devleti benim.' Senin her yerin güçlü olsa ne olacak?" diyerek sert çıkmıştı.

Durumu hatırlatan Gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun kişisel twitter adresinden Erdoğan'a seslenerek sorduğu sorular dikkat çekti.

İşte Uğuroğlu'nun paylaşımı;

"Ne oldu dünya lideri Erdoğan?

Neden “Ey Amerika, Ey Biden” diyemiyorsun?

Neden “Kes PKK’ya desteği” diyemiyorsun?

Neden “Ver terörist başı Fethullah Gülen’i diyemiyorsun?

Neden İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği için “Buluşalım oturup konuşalım” diyemiyorsun?

Haydi söyle.."