Evli çift evlerinde ölü bulundu

Evli çift evlerinde ölü bulundu
Güncelleme:

İzmir'in Menemen ilçesinde her ikisi de 52 yaşında olan evli çift evlerinde ölü bulundu. Korkunç olayla ilgili kahreden bir iddia ortaya atıldı.

İzmir'in Menemen ilçesinde Münür S. (52) ile eşi Emine S. (52), evlerinde ölü bulundu. Polis, Münür S.'ın eşini boğduktan sonra yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde durulurken, kanser hastası Münür S.'ın aynı zamanda psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle ilaç kullandığı öğrenildi.

Ulucak Mahallesi'ndeki yaşayan kızı Emine S.'dan bir süredir haber alamayan Meral N. (77), durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine adrese giden ekipler, çilingir yardımıyla girdikleri evde, Münür S. ile eşi Emine S.'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Münür S. pompalı tüfekle başından vurulmuş halde bulunurken, vücudunda herhangi bir ateşli silah yarası tespit edilmeyen eşi Emine S.'ın ise boynunda tırnak izleri olduğu belirlendi.

Polis ekiplerinin, Münür S.'ın eşini boğduktan sonra pompalı tüfekle yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

Kanser hastası olduğu belirtilen Münür S.'ın aynı zamanda psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle ilaç kullandığı öğrenildi.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri evde çalışma yaparken, cenazeler ise savcının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.