Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nu yalancılıkla suçladı

Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nu yalancılıkla suçladı
Güncelleme:

Gazeteci Fatih Portakal, CHP’de yaşanan son gelişmeleri yorumlarken, CHP lideri Kılıçdaroğlu için çok sert ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu’nun yalanlarının ortaya çıktığını iddia eden Portakal "Kalp işareti yapınca temiz insan zannettim hiç de öyle değilmiş saflığımdan özür diliyorum" dedi.

Ünlü gazeteci Fatih Portakal, CHP'deki değişim tartışmalarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert ifadelerle hedef aldı.

‘Ana muhalefet partisi liderinin yalanları ortaya çıkıyor ya’ şeklinde tepkisini dile getiren Portakal sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Biz kime güveneceğiz? Bizi kandırdılar. Gerçekten kusura bakmayın ama ben de sizlerden özür diliyorum. Umut var zannettim. Naif insan zannettim. Kalp işareti yapınca temiz yürekli insan zannettim. 74 yaşında hırslarından arınmıştır zannettim. Ama hiç de öyle değilmiş. Ben de sizlerden özür diliyorum. Kendimden de özür diliyorum. Bu kadar saflığımdan özür diliyorum. Ama arıyoruz işte o saflıkta o temizlikte birilerini arıyoruz. Şöyle bir bakıyorsunuz ana muhalefet partisine yani gerçekten kendini temizlemesi gereken en önemli parti."