Gökçek bu sefer de AK Partili ismi suçladı

Gökçek bu sefer de AK Partili ismi suçladı
Güncelleme:

ANKAPARK tartışmaları tüm hızıyla sürerken, Melih Gökçek bu sefer hakkındaki iddialara yanıt verirken, istifası sonrasında kısa bir süre sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan AK Partili Mustafa Tuna'yı suçladı.

Ankapark'ta dinazorlar üzerinden algı üretimi yapıldığını iddia eden Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek; 'Orada geziler düzenliyorlar. Her yere hurda koyuyorlar. 1 milyon 300 bin metrekare yerden bahsediyoruz sanki her yerde dinazor var gibi insanları kandırıyorlar.' dedi. Melih Gökçek; AK Partili ismi AK Partiye kötülük yapmakla suçladı.

'Benden sonra göreve gelen Mustafa Bey diyor ki: Bunun yerine 15 bin adet konut yapılırdı... 10 günlük açılış oldu. Bedavaydı. 5.5 milyon insan geldi. 365 gün açık olsaydı en az 3 milyon insan gelirdi. Bu proje tutardı. Gerek Mustafa Tuna gerekse Mansur Yavaş buranın çalışmasını istemedi. AK Parti'den göreve gelen Mustafa Yavaş; bu iş tutarsa AK Parti ve Melih Gökçek'e yazar diye projenin başarılı olmasını istemedi.

Meral Akşener ağzından kaçırdı. Diyor ki 'İnat uğruna bunlar oluyor.' Evet inat uğruna böyle bir projeyi kullandırmadınız. Atatürk'ün vasiyetini yerine getirdik. Bize bundan dolayı teşekkür etmeleri lazım. Bilip bilmeden konuşuyorlar.

MELİH GÖKÇEK: "BEN SPOR HASTASIYIM"

Ben bir spor hastasıyım. Ankaragücü'nü şampiyon yapmak için söz verdim. Ankaragücü uğruna Ankaraspor kapandı. Sporu sevmek kadar güzel bir şey var mı? Ankara'dan olimpiyat şampiyonları çıkıyor. Bunların hepsinde Melih Gökçek'in izi var.'