Ibs Yelken Takımı Yeni Teknesiyle Yarışlara Hazır

Ibs Yelken Takımı Yeni Teknesiyle Yarışlara Hazır

İSTANBUL (AA) - Akfen'in grup şirketlerinden IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği (UIB Türkiye), denizciliğe verdiği desteği sponsorluğunu üstlendiği...

İSTANBUL (AA) - Akfen'in grup şirketlerinden IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği (UIB Türkiye), denizciliğe verdiği desteği sponsorluğunu üstlendiği IBS 40 Plus teknesiyle devam ettiriyor.

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket yelken sporunun ve sporcularının kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamak amacıyla IBS 40 Plus teknesinin sponsorluğunu üstlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi, geçen yıllarda katıldığı yarışlarda kendi kategorisinde önemli başarılar elde eden IBS 40 Plus teknesinin, destekleri sayesinde bu yıl ve gelecek yıllarda daha büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ifade etti.

Çiftçi, profesyonel yaklaşımları, iş bilgileri ve dünyanın her tarafından sigorta ve reasürans şirketleriyle etkin iletişim becerileri sayesinde şirket olarak sigorta brokerliği sektörünün gelişimine katkı sunmaya devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"2016'nın ilk çeyreğinde son 10 yılda Türkiye'de meydana gelen en büyük yat hasarını başarıyla kısa sürede sonuçlandırdık. İki ay gibi kısa bir sürede müşterimizin tazminat ödemesini gerçekleştirdik. Bu motivasyonla denizcilik ve yelken sporunun gelişimine katkıda bulunmak için IBS 40 Plus teknesini destekleme kararı aldık. Tekne, kaybından büyük üzüntü duyduğumuz, yelken ve deniz tutkunu iş adamı Mustafa Koç'un eski teknesi. 2014 yılında kendisinden satın alındı."

IBS olarak kendi yelken takımlarını oluşturarak, oyunun kurallarına bir yenilik daha kattıklarını aktaran Çiftçi, "Bu sayede iş haricindeki diğer alanlarda da takım ruhunu canlı tutmaya çalışıyoruz. Ayrıca her alanda olduğu gibi sporda da fırsat eşitliği olması gerektiği inancıyla özellikle yelken sporlarının ve sporcularının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Çiftçi, denizi sevdirmek ve yelkenciliği yaygınlaştırmak için ilgili resmi kurumlar kadar özel kuruluşların da yelken sporuna destek olması gerektiğini de dile getirdi.