İşin uzmanları kampüste öğrencilerle buluşuyor!...

İşin uzmanları kampüste öğrencilerle buluşuyor!...

Kariyeri başlatacak olan ilk iş deneyimi ve sonraki seçim süreci öğrencilik hayatının en önemli kaygılarından biri.

Bu kaygıları azaltmak ve iş hayatı ile ilgili öğrencileri bilgilendirmek amaçlı düzenlenen çeşitli seminerler ve paneller oldukça ilgi görüyor.

Globalcv tarafından başlatılan “İşin Uzmanları Kampüste” projesi de bu etkinliklerden biri. Projede üniversiteli gençlerin, farklı kariyer hikâyeleriyle tanışarak hayatlarına yön vermeleri, başarılı kişiler arasından rol modeller sağlayarak ilham almaları amaçlanmış.  Bu kapsamda ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir, CNN Türk Haber Sunucusu ve İletişim Eğitmeni Burak Törün gibi başarılı medyatik isimlerin yanı sıra Bank Asya CEO’su Abdullah Çelik, AVEA Kıdemli IK Direktörü Bahattin Aydın,  Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Haktan KILIÇ gibi onlarca profesyonel yönetici, üst düzey çalışan, girişimci ve işin uzmanları tecrübelerini paylaşmak için üniversiteli gençlerle buluşuyor. 

6 Aralık’ta Yalova Üniversitesi ile başlayan ve Rize, İstanbul, Gaziantep, Sakarya, Erciyes, Fatih Üniversitelerinde devam eden etkinlikler, Mart ayının sonuna kadar 40’ı aşkın üniversitede gerçekleştirilecek.

Şu ana kadar 10 bin üniversiteli gencin katılımıyla gerçekleşen etkinlikler sosyal medya da büyük yankı buldu. Gaziantep Üniversitesi’nde salonu hınca hınç dolduran üniversiteli gençler; “düzenlenen konferansınızdan çok büyük keyif aldık. Aslında bir yandan da takım ruhunun içinizdeki anlamını kavradık. Ekipteki herkes o kadar yer gezmesine rağmen, hala dinamikler. Bıkmadan usanmadan deneyimlerini, fikirlerini büyük bir enerjiyle paylaşmaları bizleri çok etkiledi. Konferans sonrası herkes konferansın etkisindeydi bunu kendi aramızda sohbetlerimizde de dile getirdik. Bu günkü konferansa katılan arkadaşlarınıza da sizin aracılığınızla çok teşekkür ederiz. Tek kelimeyle mükemmeldiniz. Gerçekten emeğinize, yüreğinize sağlık...” sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdiler. Organizasyona katılan konuşmacılar ve öğrenciler arasındaki diyaloglar ve organizasyon sonrasında da devam eden yoğun ilgi dikkat çekiciydi.

Her etkinlikte, program öncesi www.globalcv.com adresi üzerinden özgeçmiş bırakıp organizasyona kayıt yapan öğrenciler arasından bir kişiye, çekilişle tablet PC hediye edildi.

Detaylı bilgi, kayıt ve etkinlik takvimi için www.globalcv.com adresini ziyaret edebilirsiniz.