İSTANBUL'DA PLASTİK FABRİKASINDA PATLAMA !

İSTANBUL'DA PLASTİK FABRİKASINDA PATLAMA !

İstanbul'da bir plastik fabrikasında patlama oldu. Yaralılar var...

İstanbul Hadımköy’de bir plastik fabrikasında patlama meydana geldi. 4 kişinin yaralandığı patlamayla ilgili hurriyet.com.tr'ye konuşan bir yetkili, patlamayla başlayan yangına ilk etapta 25 itfaiye aracı, 5 ambülans ve 85 personel ile müdahale edildiğini söyledi. Müdahale sırasında zaman zaman küçük patlamalar olduğu kaydedildi.

Arnavutköy'de bir fabrikada patlamanın ardından çıkan yangında 4 kişi yaralandı.

5888f77418c77620b4cc1334.jpg  

Alınan bilgiye göre, Hadımköy, Hastane Mahallesi, Eşref Bitlis Caddesi üzerindeki bir plastik fabrikasında patlama oldu.               

Plastik ham maddelerin etkileşimi sonucu meydana geldiği değerlendirilen patlamanın ardından yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi.

Patlamada yaralanan 4 işçi, Lilyum Tıp Merkezine götürüldü. Yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma ve Kanuni Sultan Süleyman hastanelerine kaldırıldı.               

Bu arada, itfaiye ekipleri 25 araç ve 85 personelle yangına müdahale ederken, olay yerinde 5 ambulans bekletiliyor.               

Müdahale sırasında zaman zaman küçük patlamalar olduğu kaydedildi.

5888f77618c77620b4cc1343.jpg  

21.00: HADIMKÖY'DEKİ FABRİKA YANGININI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hadımköy'de bir plastik fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Arkadaşlarının teselli ettiği fabrika sahibi, “4 tane hafif yaralı var dediler. İnşallah bir şeyleri yoktur. Yangın hurda plastikten olmuş” dedi.

Fabrikada kardeşinin çalıştığını ve patlama sesi duyunca koşarak olay yerine geldiğini söyleyen bir vatandaş, “Patlama oldu bir anda bende biraderim burada çalışıyor diye koşarak geldim. Allah’tan gece vardiyasındaymış evde uyuyormuş. Büyük bir gürültüyle patlamış. Her yer duman olmuş” diye konuştu.

HADIMKÖY'DEKİ FABRİKA YANGINI AMATÖR KAMERADA

Hadımköy'de plastik fabrikasında çıkan yangın, amatör kameralara yansıdı.

5888be7818c77620b4cc1121.jpg

Hadımköy'de bir plastik fabrikasında çıkan yangında 4 işçi yaralandı. Saatlerdir devam eden fabrika yangını, amatör kameraya da yansıdı. Görüntüler bir türlü söndürülemeyen yangının dehşetini gözler önüne serdi.

Öte yandan itfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmasının devam ettiği, fabrikanın bir kısmındaki yanmanın kısmen kontrol altına alındığı öğrenildi.

AA / İHA