Kabus geri döndü ! Domuz gribi can aldı

Kabus geri döndü ! Domuz gribi can aldı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu domuz gribinden ölen kişilerin sayısını açıkladı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, domuz gribinden dün itibariyle 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Meclis Genel Kurulu'nda milletvekillerinin sözlü soru önergelerini cevaplayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bugün itibarıyla H1N1 virüsü teşhisi konularak kaybettiğimiz vaka sayımız 8.

Bunların 6 tanesi kronik hastalığı olan veya 65 yaşın üzerindeki hastalarımız, yani immün sistemi zayıf, direnci düşük veya kronik bir hastalığı olan 6 vakamız; 1 tanesi hamile, gebe bir annemiz, diğeri herhangi bir sağlık sorunu olmayan bir vatandaşımız." dedi.

HASTANEDE DOMUZ GRİBİ PANİĞİ

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde domuz gribi şüphesi üzerine acil servis boşaltıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gelen bir vakadan şüphelenilmesi üzerine hastanenin Acil Servis kısmı boşaltıldı. Acilde bulunan hasta ve yakınlarına maske dağıtılırken hastane gelen araçlar acil servise alınmayarak geri çevrildi.

HASTA KABULUNE BAŞLANDI

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşanan domuz gribi paniği sonrası acil serviste hasta kabulüne başlandı.

Fatih'te bulunan Bezmialem Vakfı Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde akşam saatlerinde yaşanan domuz gribi paniği sonrası hastanenin acil servisi hasta kabul etmeye başlandı. Saat 22.30 itibariyle yeniden hasta kabul edilen Acil Servis normale dönerken, yaşanan panik sonrası hastaneden konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.